Grupper

HER KAN DU LÆSE OM GRUPPERNE I KULTURHUS REGI: 

Der er oprettet  lukkede Facebook grupper i regi af Kulturhus Løkken, som beskrevet herunder. Du skal være medlem for at deltage i diskussioner og aktiviteter. Grupperne findes ved, at søge direkte på navnene eller se dem på Kulturhus Løkkens facebook side. Du kan også kontakte gruppens administrator på mail og her igennem blive inviteret ind i gruppen. 

VandretureVandregruppe 9480   

https://www.facebook.com/groups/340038963125725/ 

Denne gruppe er til for dig, der gerne deler en herlig rute i Løkken og omegn. Slå din tur op på Facebook gruppen, som andre må gå med på. Man er ikke forpligtet på andet end, at vise vej!  Alle tider på døgnet og alle ugedage. Måske man får lyst til at snakke eller blot gå med i stilhed. Der arrangeres også ture til andre steder.

Tab for alt i verden ikke lysten til at gå. Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til og går fra enhver sygdom. Jeg har gået mig mine bedste tanker til og jeg kender ingen tanke så tung, at man ikke kan gå fra den. Sådan skrev teologen og filosoffen Kierkegaard(1813-1855).

Der er faste vandre ture for alle hver uge: Konceptet er at der laves opslag med mulige tilmeldinger i fb gr. Man venter 5 min og kommer der ikke andre går dem der måtte være..I det tempo og den distance den gruppe lyster.
Onsdag kl 10-12
Søndag kl 10-12

Mødested foran Løkken bibliotek. Måske vi får lyst at drikke et kop kaffe bagefter eller undervejs- så medbring gerne en kande et eller andet.. I gruppen på fb kan man også se hvilke af dagene der er arrangeret specielle ture.

Administrator for vandregruppen:  Jonna Liv Jensen kan kontaktes på mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   tlf 23259908

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Samvær i 9480

Kære alle- børn som voksne, familier og singler i 9480. Som en del af projekt Kultur mod ensomhed har vi i Kulturhus Løkken modtaget en bevilling fra Hjørring Kommune til afholdelse af nogle arrangementer for at forebygge ensomhed.

Denne gruppe er oprettet så du også kan dele din hobby, et arrangement en gåtur, en aften og meget andet!

Kom med og hjælp med til at få inviteret een du kender der lige mangler denne mulighed!

Se gruppen på fb for arr eller ring 23259908 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tilflytter kaffeTILFLYTTER / LOKAL CAFEEN 9480 

https://www.facebook.com/groups/1514631781951729/

Denne gruppe er lavet for at hjælpe tilflyttere velkommen og fastboere til at arrangere en hyggelig aften en gang imellem, hvor der kan tales om stort og småt. Det vil være mulig med mødested på Løkken Skole. At man, som tilflytter, kan søge denne gruppe og få velkomst, hjælp og mange andre ideer. Kom endelig frem med ideerne og tilføj de gode ressource personer eller tilflyttere, som du kender.  Der laves forskellige arrangementer som deles på facebook i gr Løkken hele året og overstående gr.

Her kan du se en intro til at bo i Løkken i tilflytterbrochuren 

https://issuu.com/grafikeren.nu/docs/l_kken_en_by_i_udvikling_web?fr=sZmQ1NzExODcxNA

Administrator for tilflytter/lokal cafeen:  Helle Elisabeth Nielsen kan kontaktes på mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

__________________________________________________________________________________________________________________

MalergruppeMalegruppe  i 9480    

https://www.facebook.com/groups/1875176006128730/

 Øvede og uøvede, med interesse for malerkunsten på lærred, kan frivilligt mødes en gang ugentligt i formningslokalet på Løkken skole. Indgang gennem kælder. Deltagerne medbringer selv lærred til maleriet, som foregår i skolens formningslokale. Der er mulighed for lån af staffeli på skolen.  Der arrangeres studieture ud af huset samt kunst workshops.
Vi mødes onsdage kl 1530-1730 i skolens natur og teknik lokale ved den maritime oase.
 
Administrator for malegruppen er : Jonna Liv Jensen kan kontaktes på mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 23259908