Grupper

HER KAN DU LÆSE OM GRUPPERNE I KULTURHUS REGI: 

Der er oprettet  lukkede Facebook grupper i regi af Kulturhus Løkken, som beskrevet herunder. Du skal være medlem for at deltage i diskussioner og aktiviteter. Grupperne findes ved, at søge direkte på navnene eller se dem på Kulturhus Løkkens facebook side. Du kan også kontakte gruppens administrator på mail og her igennem blive inviteret ind i gruppen. 

VandretureVandregruppe 9480   

https://www.facebook.com/groups/340038963125725/ 

Denne gruppe er til for dig, der gerne deler en herlig rute i Løkken og omegn. Slå din tur op på Facebook gruppen, som andre må gå med på. Man er ikke forpligtet på andet end, at vise vej!  Alle tider på døgnet og alle ugedage. Måske man får lyst til at snakke eller blot gå med i stilhed. Der arrangeres også ture til andre steder.

Tab for alt i verden ikke lysten til at gå. Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til og går fra enhver sygdom. Jeg har gået mig mine bedste tanker til og jeg kender ingen tanke så tung, at man ikke kan gå fra den. Sådan skrev teologen og filosoffen Kierkegaard(1813-1855).

Der er faste vandre ture for alle hver uge: Konceptet er at der laves opslag med mulige tilmeldinger i fb gr. Man venter 5 min og kommer der ikke andre går dem der måtte være..I det tempo og den distance den gruppe lyster.
Onsdag kl 10-12
Torsdag kl 17-18 i vinterhalvåret i sommer halvåret er tiden 19-20 måske med hygge el spis før eller efter.
Søndag kl 10-12

Mødested foran Løkken bibliotek. Måske vi får lyst at drikke et kop kaffe bagefter eller undervejs- så medbring gerne en kande et eller andet.. I gruppen på fb kan man også se hvilke af dagene der er arrangeret specielle ture.

Administrator for vandregruppen:  Jonna Liv Jensen kan kontaktes på mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   tlf 23259908

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

Offentlig foredrag i naturvidenskabNaturvidenskabelig foredragsgruppe.

https://www.facebook.com/groups/345009842646925/?ref=group_header

Foredragsaften for dig med interesse i naturvidenskablig viden - streamet direkte fra forelæsningen på Århus Universitet!

Foredragsaftenerne foregår i lærerværelset på Løkken Skole, kl. 18:45 - 21:00, med indgang fra skolens p-plads på Studievej. Øl og vand kan købes før start og i den indlagte pause.

Fri entre.

Administrator for gruppen er Bent N. Jensen:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Efterårets program 2020: (afvikles i GVL`s klublokaler, Brændingen 1, Løkken)

                                                    Tirsdag d. 6/10: Rejsen ud i rummet

                                             Tirsdag d. 27/10: Tang 

                                             Tirsdag d. 3/11: Dybhavet - nyt fra en ukendt verden 

                                             Tirsdag d. 17/11:  Tilblivelsen af det moderne menneske

                                              Tirsdag d. 24/11: Grønlands indlandsis

                                                     Se omtale af de enkelte foredrag på dette link til AAU                                                            

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

RevyRevy 9480  

https://www.facebook.com/groups/503148770050322/

Velkommen til denne gruppe, der forsøger, at samle alle, som er interesseret i, at lave en revy/dilletant med show i Løkken hallen eller Kulturhus Løkken. Der er øve muligheder på Løkken skole/ Løkken idrætscenter. MANGLER en hoved administrator og leder! Vi har gruppen -har du lyst at lede os frem mod en revy?

Administrator for revygruppen: Søren Larsen  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tilflytter kaffeTILFLYTTER / LOKAL CAFEEN 9480 

https://www.facebook.com/groups/1514631781951729/

Denne gruppe er lavet for at hjælpe tilflyttere velkommen og fastboere til at arrangere en hyggelig aften en gang imellem, hvor der kan tales om stort og småt. Det vil være mulig med mødested på Løkken Skole. At man, som tilflytter, kan søge denne gruppe og få velkomst, hjælp og mange andre ideer. Kom endelig frem med ideerne og tilføj de gode ressource personer eller tilflyttere, som du kender.  Der laves forskellige arrangementer som deles på facebook i gr Løkken hele året og overstående gr.

Her kan du se en intro til at bo i Løkken i tilflytterbrochuren præsenteret af Løkken hele året tiltaget.

https://issuu.com/grafikeren.nu/docs/l_kken_en_by_i_udvikling_web?fr=sZmQ1NzExODcxNA

Administrator for tilflytter/lokal cafe gruppen:  Helle Elisabeth Nielsen kan kontaktes på mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

MalergruppeMale/hygge gruppe 9480     -     Onsdage   16:00 - 18:00 

https://www.facebook.com/groups/1875176006128730/

 Øvede og uøvede, med interesse for malerkunsten på lærred, kan frivilligt mødes hver mandag i formningslokalet på Løkken skole. Indgang gennem kælder. Deltagerne medbringer selv lærred til maleriet, som foregår i skolens formningslokale. Der er mulighed for lån af staffeli på skolen.  Der arrangeres studieture ud af huset. 
 
Administrator for malegruppen er : Jonna Liv Jensen kan kontaktes på mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  eller Inge Eline Ravn på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.