Om Kulturhus Løkken

Kultur og samlingstedet Løkken skole 0-9 kl, musikskole, ny bibliotek og lokalhistorisk arkiv samt Kulturhus Løkken under samme tag, beliggende Harald Fischersvej 30 B, 9480 Løkken. Fast indgang ad Studievej hvor der er handicap indgang og fri parkering.

Kulturhus Løkken blev stiftet 25 marts 2009 og hed  i starten ”Kulturhus Løkkenstrand”. Det havde sit udspring initielt i et forenings sampil mellem daværende bibliotek, museumsforening/lokalarkiv, musikskole og billedsamling. Visioner for et samlingsted for byen var drivkraften.Nu hedder det hele samlet Kultur og samlingsstedet Løkken. Kulturhus Løkken er i bestyrelsen ikke længere repræsenteret af nogle andre foreninger. Nu er KHL med via formanden i bosætningsinitiativet www.løkkenheleåret.dk så historisk set, så er målene fra opstart blevet opfyldt med en fælleskalender og samarbejde  de frivillige foreninger imellem som alle har mulighed og er repræsenteret i og på initiativet. Der er et aktivt kulturelt liv hele året i Løkken.

KHL har  åbne aktivitets grupper såsom vandreture i 9480 , tilflytter grupper, male grupper og livestreams, som i den grad har styrket sammenholdet og fælledskaber i by og opland. Senest en samværs gruppe i 9480 fra dec 20.

Vi  er en frivilling forening, som ønsker at styrke og samle byen om spændende og anderledes oplevelser,  i samvær og fantastisk musik/ foredrag. - at du får så meget som muligt til din by Løkken. Al overskud går til at skabe nye arrangementer. Hvorfor køre udenbys, når du kan gå hjem efter et godt arrangement og et godt glas vin eller en bryghus øl?

Vi sælger billetter over www.billetten.dk  og i indgangen tidligst 1/2 time før hvert arr. Vi modtager KUN kontant og mobilepay. Vi gør opmærksom på at skolen er røgfri.

Kulturhus Løkken er en ung forening 2009, der har en ambition om at være et kulturelt mødested for lokale samt gæster og turister. Der arrangeres 10 - 12 foredrag, koncerter og andre events årligt, ligesom Kulturhus Løkken arrangerer streaming af foredrag fra Aarhus Universitet ca. 10 gange årligt. Desuden fungerer foreningen som en paraply for flere grupper som f.eks. tilflyttercafeen og vandregruppen, hvor der er en livlig aktivitet med deltagelse af lokale og tilflyttere. Foreningen består af en bestyrelse på 5-7 personer samt ca. 40 frivillige, der planlægger, styrer og gennemfører de forskelligartede arrangementer - hvor vi også vægter sammenholdet og den sociale dimension. Vi er alle frivillige og ulønnede. 

Er  du en glad, positiv person, imødekommende og kan snakke med alle typer af mennesker i tillæg en bred interesse indenfor kulturliv og gerne gode ideer til nye tiltag? Har du lyst til at tage del i vore aktiviteter og bevare og styrke fællesskabet i frivilliggruppen og gejsten for kulturlivet i Løkken? Så tag kontakt til på mail eller tlf 23259908 eller over facebook hvor du kan finde både en side og en gruppe For Kulturhus Løkken. Vi er også på Instagram.