Kontakt

Kontakt Kulturhus Løkken

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon:  +45 23 25 99 08

Konstituering ved ordinær generalforsamling 23/3 23

Bestyrelsesformand: Jonna Liv Jensen

Næstformand : Juddi Madsen

Kasserer: Lene Christiansen

Bestyrelsesmedlem: Søren Larsen

Sekretær: Lise Skjeldsmose

Suppleant :  Henning Kristensen

Suppleant: Lene Kellberg


Revisor:  Connie Krogh Jensen

Revisor:  Gitte Danneris

Kulturhus Løkken er en ung forening fra 2009, der har en ambition om at være et kulturelt mødested for lokale samt gæster og turister. Der arrangeres 8 - 12 foredrag, koncerter og andre events årligt, ligesom Kulturhus Løkken arrangerer streaming af foredrag fra Aarhus Universitet ca. 10 gange årligt. Desuden fungerer foreningen som en paraply for flere grupper som f.eks. tilflyttercafeen og vandregruppen, hvor der er en livlig aktivitet med deltagelse af lokale og tilflyttere. Foreningen består af en bestyrelse på 8 personer samt ca. 40 frivillige, der planlægger, styrer og gennemfører de forskelligartede arrangementer - hvor vi også vægter sammenholdet og den sociale dimension. Vi er alle frivillige og ulønnede. 

FRIVILLIG?

Er  du en glad, positiv person, imødekommende og kan snakke med alle typer af mennesker i tillæg en bred interesse indenfor kulturliv og gerne gode ideer til nye tiltag?

Har du lyst til at tage del i vore aktiviteter og bevare og styrke fællesskabet i frivilliggruppen og gejsten for kulturlivet i Løkken?

 Så tag kontakt til kulturhus Løkken på mail eller tlf 23259908 eller over facebook hvor du kan finde både en side og en gruppe For Kulturhus Løkken.

 

Kontingent 

Enkeltmedlemskab a 100 / Husstand 200kr bedes betalt eller på Kontonummer 9033- 0000599085

eller på  Mobilepay nr  45007

Husk at angive betaler.